2-, 3- of 4-laags wasbare wattenschijfjes?

Bij La Vie kun je kiezen uit verschillende lagen wattenschijfjes. Van 2-laags tot 4-laags. Een wattenschijfje met minder lagen is niet persé slechter. Welk product het beste bij jou past, hangt vooral af met wat jij persoonlijk belangrijk vindt.

Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat het watje niet teveel vloeistof opneemt? Kies dan voor de 2-laags versie. Of vind je het belangrijker dat het schijfje langer mee gaat? Ga dan voor de 4-laags variant. Voor ieder wat wils. Ik leg je hieronder uit welke jij het beste kunt kiezen.

2- laags
De 2-laags versie is het dunste wattenschijfje van Bamboozy. Een fijn product als je niet wilt dat het schijfje teveel vloeistof opneemt. Daarnaast is deze prettig voor het verwijderen van nagellak, je komt hiermee namelijk makkelijker op moeilijke plekjes. De 2-laags versie is het meest vergelijkbaar met een traditioneel wattenschijfje.

3-laags
De 3-laags versie is dikker, zachter, en zuigt daardoor iets meer vloeistof op. Sommigen vinden dit fijn, anderen vinden het juist een nadeel. Ze zijn duurzamer omdat ze steviger zijn en daardoor hun vorm beter behouden dan de 2-laags.

4-laags
De 4-laags versie heeft een vingerinkeping. Deze houd je dus anders vast dan de 2- en 3-laags versie. Als een soort mini washandje. Je hebt minder snel vieze vingers, en hebt meer controle over waar je druk uitoefent.

Twijfel je over welk schijfje het beste bij jou past? Laat het mij weten, dan laat ik je het verschil voelen.