Disclaimer

De informatie en het aanbod op deze website wordt door Schoonheidssalon La Vie met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Op de webpagina’s van Schoonheidssalon La Vie zijn links naar andere websites en bedrijven opgenomen. Alle informatie is echter vrijblijvend, zodat aan de gegevens op de website geen rechten kunnen worden ontleend. Schoonheidssalon La Vie kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert.

De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. Schoonheidssalon La Vie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Schoonheidssalon La Vie worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site van Schoonheidssalon La Vie.

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de website van Schoonheidssalon La Vie berusten bij Schoonheidssalon La Vie. Het is niet toegestaan zonder toestemming van Schoonheidssalon La Vie de informatie vermeld op de website te verveelvoudigen of openbaar te maken voor commercieel gebruik. Op de foto’s berusten auteursrechten en deze mogen niet gereproduceerd worden zonder toestemming van de auteur.