Behandel­ingen

Gezichts­­behandelingen

Vanwege aanhoudende drukte kunnen helaas op dit moment geen nieuwe klanten worden aangenomen.

Iedere huid is uniek en vraagt om een andere verzorging. Bij La Vie ben je vrij om je eigen gezichtsbehandeling samen te stellen. Kies uit onderstaande behandelingen en vul aan met elementen of extra’s op basis van jouw behoeften. Kom je er niet uit? Ik help je graag. Samen zoeken we naar de juiste behandeling voor jouw huid.

Time to relax

Deze behandeling staat in het teken van ontspanning.

Waar je in andere behandelingen soms toch een beetje pijn ervaart, dompel je jezelf in de ‘Time to Relax’-behandeling onder in puur rust en ontspanning.

Deze heerlijke behandeling omvat verschillende massagetechnieken op het decolleté, gezicht, hoofdhuid en voeten, verrijkt met verwarmende geuren en producten. De behandeling wordt afgesloten met producten die je huid een prachtige glow geven. Een ware wellness ervaring.

De ‘Time to Relax’ behandeling duurt 50 minuten en is te boeken voor € 50,00.

Basic

Reiniging, scrub, epileren van de wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden (indien gewenst met stoom), exfoliant, massage of crème masker, serum en dag/nachtverzorging.
45 min. € 55,00

Complete

Reiniging, scrub, epileren van de wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden (indien gewenst met stoom), exfoliant, massage en crème masker, serum en dag/nachtverzorging.
60 min. € 65,00

Luxe

Reiniging, scrub, epileren van de wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden (indien gewenst met stoom), exfoliant, massage van decolleté, gezicht, hoofdhuid en voeten, crème masker, serum en dag/nachtverzorging.
90 min. € 85,00

Acne

Reiniging, scrub, verwijderen van onzuiverheden, peeling, serum en dag/nachtverzorging.
45 min. € 55,00
60 min. € 65,00

Elementen

Reiniging, epileren, verven van wimpers en wenkbrauwen, waxen van bovenlip en kin, serum en dag/nachtcrème.
60 min. € 75,00

All inclusive

Reiniging, scrub, epileren van wenkbrauwen, inclusief twee elementen, verwijderen onzuiverheden (indien gewenst met stoom), peeling, ampul, bindweefselmassage, collageenvliesmasker, handpakking, voetmassage, serum en dag/nachtverzorging.
180 min. € 175,00

Elementen

Versterk jouw natuurlijke schoonheid met aanvullende elementen voor in je gezichtsbehandeling. Voeg bijvoorbeeld een waxbehandeling toe voor een zijdezachte huid zonder ongewenste haartjes. Of geef je wimpers en wenkbrauwen extra diepte en glans met een verfbehandeling voor een prachtige gezichtsexpressie. Ontdek jouw stralende zelf!

Deze elementen zijn servicebehandelingen en zijn alleen te boeken i.c.m. een gezichtsbehandeling.

Waxen en/of epileren gezicht

Wenkbrauwen € 18,00
Bovenlip € 14,00
Bovenlip en kin € 18,00
Hele gezicht € 28,00
(bovenlip, kin, wang en hals)

Verven

Wenkbrauwen € 18,00
Wimpers € 18,00
Wimpers en wenkbrauwen € 28,00

Extra's voor bij je gezichtsbehandeling

Wil je jouw huid nog een extra boost geven tijdens de behandeling?
Voeg een van onderstaande extra’s toe. 

Ervaar en geniet!

Deze extra’s zijn servicebehandelingen en zijn alleen te boeken i.c.m. een gezichtsbehandeling.

Ampul

Een ampul is een glazen flesje gevuld met een vloeistof boordevol actieve werkstoffen. Deze krachtpatsers bevatten één of meerdere zuivere ingrediënten die doelgericht een specifiek huidprobleem aanpakken of de algehele huidconditie verbeteren.

Peeling

Een peeling is een behandeling waarbij een concentratie zuren wordt gebruikt om dode huidcellen te verwijderen, celvernieuwing te stimuleren en de huidtextuur te verbeteren. Het resultaat is een frissere, egalere teint en een bevordering van een gezondere huid.

Handpakking

Een handpakking is een verzorgende behandeling waarbij de handen worden omhuld met een mix van hydraterende ingrediënten en paraffine. Dit bevordert huidherstel, met als resultaat een zijdezachte en soepele huid die de handen gevoed laat aanvoelen.

Bindweefsel­massage

Een bindweefselmassage is een intensieve behandeltechniek om de huidconditie te verbeteren. Deze stevige massage verbetert de doorbloeding en stofwisseling in de huid. Waardoor de huid steviger wordt en rimpels verminderen.

Collageenvlies masker

Een collageen vliesmasker bevat collageen, een eiwit dat de huid stevigheid en elasticiteit geeft. Dit masker vormt een beschermende laag, waardoor de huid vocht vasthoudt en hydratatie bevordert. Dat resulteert in een gladdere en stevigere huid.

Voet /hoofdhuid­massage

Ontdek pure verwennerij door het toevoegen van een voet- en/of hoofdhuidmassage aan je gezichtsbehandeling. Ervaar totale ontspanning, bevorder de bloedcirculatie, verlicht spanning en geniet van een betere slaapkwaliteit.

Waxen lichaam

Oksels € 25,00
Onderbenen € 35,00
Bovenbenen € 37,50
Boven- en onderbenen € 62,50

Massages

Rug, nek en schoudermassage

30 min. € 34,50

Shiatsu massage

Een oosterse drukpunt massage waarbij met een speciale techniek energiebanen in het lichaam worden gestimuleerd. Deze massage van hoofdhuid, gezicht en nek geeft een totale ontspanning en is voor iedereen geschikt.
45 min. € 45,00

Voetreflexzone massage

Een rustgevende behandeling waarbij er op verschillende punten in de voet druk wordt uitgeoefend. Deze punten staan in verbinding met verschillende organen in het lichaam. De massage zorgt voor een diepe ontspanning en is voor iedereen geschikt.
45 min. € 45,00