Over Anne

over mij

Anne van Eck

Hé hallo!
Ik ben Anne. Huidspecialist met passie.

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door de huid, het grootste orgaan van ons lichaam. Dé beschermlaag tussen je lijf en de buitenwereld. Heel belangrijk voor je gezondheid, maar ook voor je schoonheid. Als geen ander weet ik hoe het voelt als je huid niet goed functioneert. Ik ken de zoektocht naar een gezonde huid en wil dit graag met jullie delen. 

In de salon heb ik een eigen stijl ontwikkeld die mijn klanten omschrijven als eerlijk, ongedwongen en professioneel. Dit maakt dat ik veel van mijn klanten al jaren terug zie. De bijzondere band die ontstaat maakt dat we verhalen beleven en delen.

La Vie is er voor jou. De focus ligt op het benadrukken van jouw natuurlijke schoonheid. Alleen het beste is goed genoeg. Ik werk met eerlijke producten voor een gezonde huid. Maar misschien wel het allerbelangrijkste aan een bezoekje in de salon: een moment voor jezelf.

Ik ga voor een stralende huid, ontspanning en resultaat.

Tot snel

CV

2008-2009

Opleiding tot schoonheidsspecialiste aan het IMKO in Amersfoort

2009-2010

Opleiding tot allround huidspecialiste aan het IMKO in Amersfoort

2010

Gestart als zelfstandig ondernemend huidspecialist

2012

Gestart met schoonheidssalon La Vie

2011-2015

Opleiding tot HBO Huidtherapeut aan de Hogeschool in Utrecht

2015-2020

Werkzaam bij Huidzorg Houten als Huidtherapeut

2018

Verhuisd naar de Kruisbessengaard

mijn weg naar

Schoonheidssalon La Vie

In 2010 stapte ik de Kamer van Koophandel binnen. Zelfstandig ondernemend huidspecialiste ging ik worden! Ik was 18 jaar en klaar voor een grote uitdaging.

Mijn eerste vlieguren als zelfstandig ondernemer maakte ik bij de salon waar ik destijds stage liep. In het centrum van Wijk bij Duurstede had ik op vrijdagavond en zaterdag mijn eigen behandelingen, terwijl ik me de rest van de week verder verdiepte tijdens mijn HBO Huidtherapie opleiding.

In 2012 opende ik mijn eigen salon ‘La Vie’, een verwijzing naar al het moois wat het leven te bieden heeft. Ik startte op het Anker waar ik vele jaren met plezier heb gewerkt.

Mijn eigen salon runnen in combinatie met een fulltime studie was pittig, maar mijn harde werken werd in 2015 beloond met een mooi diploma.

In de vijf volgende jaren heb ik heel veel geleerd. Naast de uren die ik bij La Vie draaide, ging ik aan het werk als huidtherapeut. Ik mocht bij Huidzorg Houten veel mensen helpen met het verbeteren van hun huidproblemen. Veel voorkomende huidproblemen die ik zag zijn acne, overbeharing, ongewenste roodheden, pigmentvlekken, littekens, bultjes, wratjes en huidveroudering. Met verschillende behandeltechnieken en producten zochten we samen de weg naar een stralende huid en meer zelfvertrouwen. 

Sinds 2018 is de salon verhuisd naar de Kruisbessengaard. Wat een genot! La Vie beschikt over een eigen ingang, toilet en wachtruimte. Het is volledig gelijkvloers dus ook te bereiken voor mensen die slecht ter been zijn. Ik werk in een prachtige lichte ruimte waar je volledig tot rust zult komen.

Ik geniet enorm van mijn familie, vrienden en mijn eigen gezin. Voorlopig focus ik me daarom op jouw stralende huid in mijn eigen schoonheidssalon en ben ik niet meer werkzaam bij Huidzorg Houten. Zoals je leest, huid is mijn passie. Met een bak aan ervaring in zowel de huid- als schoonheid verwelkom ik je graag bij mij in de salon.