Paula's Choice

Beauty begins with truth

Jij verdient de beste keuzes op het gebied van huidverzorging. Daarom werk ik in de salon met de producten van Paula Begoun.

Haar filosofie? Smart, Safe Beauty. Huidverzorging moet goed zijn voor je huid en gewoon doen wat het belooft, geen uitzonderingen. Met maar één doel: jou vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Elk product wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek.

Eerlijk over huidverzorging. Omdat een gezonde huid geen mysterie moet zijn.

+ SLIM
+ VEILIG
+ EFFECTIEF
+ NIET IRRITEREND
+ NOOIT OP DIEREN GETEST

Smart, Safe Beauty

Paula’s Choice gebruikt alleen de beste natuurlijke en synthetische ingrediënten om in elke huidbehoefte te kunnen voorzien, ongeacht leeftijd, huidtype en huidprobleem.
De producten bevatten geen ingrediënten waarvan onderzoek heeft aangetoond dat ze irriterend zijn, uitdrogen of waarschijnlijk huidproblemen verergeren.
De continue toewijding aan Smart, Safe Beauty betekent dat je er altijd op kunt vertrouwen dat de producten goed voor je huid zorgen.

Paula's choice

PRODUCT FILOSOFIE

Wetenschap & waarheid

We laten ons leiden door de waarheid, niet door trends. Onze producten worden altijd ondersteund en gecontroleerd door wetenschappelijk onderzoek.

zeer effectief

We beloven geen wonderen, maar gaan voor resultaat. We werken alleen met effectieve ingrediënten, in de juiste concentraties & met stabiele pH-waarden.

Niet irriterend

We gebruiken alleen wat de huid verbetert, niets wat het niet nodig heeft. Elk product wordt eerst getest op mensen, in een onafhankelijk laboratorium, om er zeker van te zijn dat het niet irriteert en veilig is.

veelzijdige producten

Ieder product bevat antioxidanten, voedende en huidherstellende ingrediënten om de huid gezond te houden.

Nooit op dieren getest

We staan niet achter dierproeven en hebben onze producten dan ook nog nooit op dieren getest.

Goed verpakt

We gebruiken geen potjes of transparante verpakkingen omdat de meest essentiële ingrediënten hun werkzaamheid verliezen bij blootstelling aan lucht en licht.

Milieubewust

We doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en zoeken actief naar duurzame ingrediënten en recyclebare verpakkingen.

Wees lief voor je huid

Ingrediënten die we vermijden

Om je huid gezond te houden, dien je te allen tijde je huid mild te behandelen. Alleen op die manier stimuleer je de normale collageenproductie, blijft je huidoppervlak glad en stralend en is je huid in staat zichzelf te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De producten zijn vrij van

+ schurende deeltjes
+ alcohol
+ essentiële oliën
+ geurende plantenextracten
+ phtalaten
+ natriumlaurylsulfaat
+ synthetische kleurstoffen