Corona maatregelen

Ik ben ontzettend blij dat ik jullie weer in de salon mag ontvangen. Zoals je je kunt voorstellen is het in de salon niet altijd mogelijk om anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Om de kans op besmettingen zo klein mogelijk houden werk ik volgens het COVID-19 Hygiëneprotocol voor schoonheidsspecialisten. Door onderstaande maatregelen op te volgen kunnen we er samen voor zorgen dat je veilig kunt (blijven) genieten van de behandelingen bij La Vie.

Wat doe ik voor jou?
Hygiëne
Naast de gewone schoonmaak zal ik na iedere behandeling de salon extra reinigen en desinfecteren.

Planning
Ik werk uitsluitend op afspraak en plan altijd tijd tussen de behandelingen.

Mondkapje
Ik draag tijdens iedere behandeling een mondkapje.

Ventileren
Ik ventileer de ruimte zo veel mogelijk tussen de behandelingen door.

Wat doe jij voor mij?
Blijf thuis bij klachten
Heb je een of meerdere van deze klachten gehad in de afgelopen 24 uur? Neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38° C), koorts (vanaf 38° C) en of benauwdheidsklachten? Blijf dan alsjeblieft thuis. Niet getreurd, we plannen gewoon een nieuwe afspraak.

Kom op tijd
Niet te vroeg maar ook niet te laat. Maximaal 5 min voor de afspraak zodat je niet hoeft te wachten.

Kom alleen
Minder gezellig maar voorlopig is het helaas even niet anders.

Desinfectie
Graag bij binnenkomst even je handen desinfecteren. Er staat een desinfectiezuil bij de ingang. Zo voorkomen we de verspreiding van bacteriën en virussen.

Mondkapje
Ik wil je vragen bij binnenkomst een mondkapje te dragen. Kom je voor een behandeling aan het gezicht? Dan mag je het mondkapje zodra je in de stoel ligt afzetten.

Bij twijfel verzetten of annuleren
Twijfel je? Neem even contact met mij op zodat we kunnen overleggen. Mocht het nodig zijn verzetten of annuleren we de afspraak.